Menu

[sluiten]

Wil je direct aan de slag

Vind hieronder de locaties en tijden en vraag direct een gratis proefles aan!

BEKIJK LOCATIES & TIJDEN GRATIS PROEFLES AANVRAGEN
Een fit lichaam en een sterke geest - ga de sportieve uitdaging aan met een Bootcamp bij jou in de buurt

Benieuwd naar het lesrooster en/of een gratis proefles boeken?
BEKIJK HIER HET ROOSTER EN BOEK EEN PROEFLES

Wat is een Bootcamp?

Een Bootcamp is een dynamische veelzijdige training in de frisse buitenlucht en op een locatie bij jou in de buurt. Tijdens de bootcamp wordt er getraind met het eigen lichaamsgewicht, verschillende attributen en hindernissen.

 

Bij een bootcamp wordt het hele lichaam getraind, waarbij de focus ligt op gewichtsverlies, spierkracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid. De training is geschikt voor verschillende fitnessniveaus en je kunt jezelf zoveel uitdagen als je wilt.

Een Bootcamp die bij je past

Kies een training die bij je past. Losjes Events biedt een Stations training Bootcamp – een Bootcamp waarbij hardlopen wordt afgewisseld met krachtoefeningen. Ook kun je kiezen voor een Circuittraining Bootcamp – waarbij er op één locatie wordt getraind en je een circuit aflegt. Met een Boxing Bootcamp wordt er getraind met stoot- en traptechnieken. Bespreek samen met ons je doelstellingen, zodat we een bootcamp op maat in Zoetermeer voor je kunnen samenstellen.

Cardio- en krachttraining

Tijdens een bootcamptraining worden cardio- en krachtraining doorgaans in een hoog tempo met elkaar afgewisseld. Deze trainingstechniek is de effectiefste manier om af te vallen, je vitaliteit, uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. Krijg meer energie en voel je goed, zowel fysiek als mentaal.

Intervaltraining

Intervaltraining Intervaltraining staat centraal binnen de Bootcamp en is de effectiefste en efficiëntste manier om vet te verbranden. Tweemaal 15 minuten intervaltraining per week kan zelfs effectiever zijn dan viermaal per week duurtraining. Door cardio- met krachttraining te combineren, boek je snel resultaat tijdens een Bootcamp.

Groepsgevoel met persoonlijke aandacht

Tijdens een Bootcamp train je in relatief kleine groepen, waardoor je profiteert van de voordelen van een personal trainer, maar ook van de motivatie en stimulatie van een team. Er is altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding, zodat jij telkens weer het beste uit je training en jezelf kunt halen.

BOOTCAMP TRAINING IS…

  • Een goede manier om veel calorieën te verbranden (500-800 per les)
  • Efficiënt en effectief, een training waarbij je hele lichaam wordt getraind
  • Leuk en afwisselend en zal je dus niet snel gaan vervelen
  • Buiten in de frisse lucht op een dynamische veelzijdige locatie
  • Gezellig sporten in een groep, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht
  • Een leuke snelle manier om fit te worden, zowel fysiek als metaal

Bootcamp voor kinderen

Maak van buitenspelen een écht actief en spannend avontuur, geef je kind op voor onze bootcamp speciaal voor kinderen. Gezonde beweging en meer zelfvertrouwen, met een avontuurlijke bootcamp, gewoon bij jullie in de buurt. Samen het sportieve avontuur aangaan? We bieden ook bootcamps voor ouder & kind en bootcamps voor scholen en organisaties.
LEES VERDER

Bootcamp voor bedrijven

Investeer in de gezondheid van je personeel en zorg voor een gemotiveerd en fit team. Met een bedrijfsbootcamp bied je jouw personeel de mogelijkheid hun vitaliteit en de teamspirit te verbeteren, wat resulteert is een
LEES VERDER

Events & specials

Losjes Events biedt tevens leuke specials. Doe mee aan een Bootcamp & Breakfast of geef je met vrienden of je team op voor … Maak van sporten een beleving en bekijk al onze specials

Locaties & tijden

Losjes Events biedt Bootcamps en diverse trainingen door heel Nederland. Ontdek hier waar en op welk tijdstip jij mee kunt doen met een training van Losjes-Events

DE BOOTCAMPTRAINERS

LOSJES EVENTS WERKT OOK SAMEN MET

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

GRATIS PROEFLESNEEM CONTACT OP

Losjes-Events biedt meer

Wil je meer weten over voeding , vitaliteitsprogramma’s en sportieve workshops? Op zoek naar een partij die je de organisatie van een gezellig of sportief bedrijfsevenement uit handen kan nemen?

Losjes-Events biedt persoonlijk voedingsadvies, dat past bij jouw doelen, levensstijl en trainingsprogramma. Ook bieden wij personal training, vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven en diverse workshops op verschillende locaties in Nederland. Voor een enerverend, sportief en gezellig bedrijfsevenement ben je tevens aan het goede adres, wij nemen je graag de organisatie uit handen.