Menu

[sluiten]

Een 'sterk' hecht en energiek team - investeer in de vitaliteit van je personeel, met een bedrijfsbootcamp bij jullie in de buurt

Met een bootcamp voor bedrijven investeer je in zowel in het welzijn van je team als dat van je bedrijf. Een hecht, fit en gemotiveerd team, dat goed samenwerkt en de beste resultaten behaalt. Samen sporten, in de frisse buitenlucht op een locatie in de buurt, met een veelzijdige bootcamp voor bedrijven van Losjes Events.


Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?VRAAG EEN GRATIS BROCHURE AAN

 • Bepaal zelf de doelstellingen en het niveau
 • Sporten in de frisse buitenlucht, locatie in de buurt
 • Volledige work-out, combinatie kracht en cardio
 • Persoonlijke begeleiding van betrokken trainers
 • Diverse bootcamps & bootcamps op maat
 • Ideaal voor teambuilding of als bedrijfsuitje

Wat is een bootcamp voor bedrijven?

Investeer zowel in de vitaliteit van je personeel als dat van je bedrijf met een bootcamp voor bedrijven, een dynamische groepstraining waarbij de focus ligt op teambuilding en solidariteit, uithoudingsvermogen, spierkracht en behendigheid.

Een veelzijdige training, onder begeleiding van een professionele instructeur, in de frisse buitenlucht, ideaal voor tijdens een bedrijfsweekend, een vitaliteitsprogramma of als doorlopend trainingsprogramma. Een gezond en fit team, zowel fysiek als mentaal, met de bedrijfsbootcamps van Losjes Events.

Een Bootcamp die bij je past

Kies een training die bij je past. Losjes Events biedt een Stations training Bootcamp – een Bootcamp waarbij hardlopen wordt afgewisseld met krachtoefeningen. Ook kun je kiezen voor een Circuittraining Bootcamp – waarbij er op één locatie wordt getraind en je een circuit aflegt. Met een Boxing Bootcamp wordt er getraind met stoot- en traptechnieken. Bespreek samen met ons je doelstellingen, zodat we een bootcamp op maat in Zoetermeer voor je kunnen samenstellen.

Cardio- en krachttraining

Door cardio- en krachtraining in een rap tempo met elkaar af te wisselen worden de beste resultaten geboekt. Deze manier van trainen zorgt voor snel gewichtsverlies, een goede stressbestendigheid, meer kracht en een beter uithoudingsvermogen.

Intervaltraining

Tijdens een Bootcamp geen lange duurloop, maar intervaltraining. Twee keer 15 minuten intervaltraining per week kan effectiever zijn dan viermaal duurtraining. Intervaltraining, waarbij cardio- en krachttraining worden gecombineerd, is een efficiënte en effective manier om vet te verbranden en zorgt voor snel resultaat.

Een teamsport met persoonlijke aandacht

Tijdens een Bootcamp traint je personeel samen als team of met andere individuele sporters. Dit zorgt voor een goede teamspirit, stimulans en gezonde competitie. De groepen zijn relatief klein, waardoor er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

EEN BOOTCAMP VOOR BEDRIJVEN IS…

 • Een goede manier om veel calorieën te verbranden (500-800 per les)
 • Efficiënt en effectief, een training waarbij je hele lichaam wordt getraind
 • Leuk en afwisselend en zal je dus niet snel gaan vervelen
 • Buiten in de frisse lucht op een dynamische veelzijdige locatie
 • Gezellig sporten met een groep, goed voor de teambuilding
 • Een leuke snelle manier om fit te worden, zowel fysiek als metaal

Locaties & tijden

Losjes-Events biedt bootcamps en diverse trainingen door heel Nederland.

Neem contact op om een privé bootcamp voor je team te organiseren of ontdek hier waar en op welk tijdstip jouw personeel mee kan doen met een Bootcamp van Losjes-Events.

DE BOOTCAMPTRAINERS

LOSJES EVENTS WERKT OOK SAMEN MET

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

GRATIS REGULIERE PROEFLESVRAAG BROCHURE AAN

Bootcamp van losjes events

Losjes Events biedt ook reguliere bootcamps en diverse buitentrainingen. Ook bieden we bootcamps speciaal voor kinderen – sportief en avontuurlijk buitenspelen. Wil je met een groep vrienden trainen? Bekijk onze leuke specials – zoals een Bootcamp & Breakfast – ook ideaal als teamuitje.

Losjes-Events biedt meer

Wij geven je ook graag persoonlijk voedingsadvies, dat aansluit bij jouw levensstijl, doelstellingen en trainingsprogramma. Ook bieden we personal training, speciale vitaliteitsprogramma’s en organiseren we diverse workshops en orginele bedrijfsevenement