Menu

[sluiten]

Van een familiedag, bedrijfsuitje of weekend met vrienden écht iets speciaals maken, doe je met één van onze gezellige of sportieve workshops

Laat Losjes Events een originele workshop voor jullie organiseren, speciaal geschikt voor groepen en bedrijven. Verhoog de teamspirit of verbeter de samenwerking met onze unieke workshops.


Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?VRAAG DE BROCHURE AAN

Workshops die bij jou passen

Losjes Events biedt uiteenlopende workshops die perfect aansluiten bij diverse groepen met verschillende doeleinden. Onze sport- en nonsportactiviteiten worden speciaal voor jullie op maat gemaakt en zijn geschikt voor verschillende leeftijden.

Geef het zelfvertrouwen een boost met een zelfverdedigingscursus of verhoog de teamspirit met een speciale bootcamp gericht op teambuilding. Losjes Events staat graag voor jullie klaar. Daarbij maken we van jullie dag of avond er één om nooit te vergeten, met ons gezellige en originele nonsportactiviteiten.

Wil je meer weten en ben je benieuwd wat wij met een persoonlijk voedingsadvies voor jou kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP

Losjes-Events biedt meer

Losjes Events biedt een breed scala aan diensten op het gebied van sport, ontspanning en gezondheid. Zo organiseren we bootcamps, lokale events & specials, vitaliteitsprogramma’s en voedingsadvies. Staat er een evenement op de planning? Losjes Events neemt jullie graag de evenementenorganisatie uit handen.