Menu

[sluiten]

Haal het beste uit jezelf tijdens een Bootcamp in Den Haag - ga voor een fit lichaam en een sterke geest

Tijdens een bootcamp Den Haag train je je hele lichaam, op een locatie bij jou in de buurt en in de frisse buitenlucht, met een training die bij jou en jouw doelstellingen past. Verlies gewicht en verbeter je spierkracht, je uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid. Ga de sportieve uitdaging aan en voel je goed.


Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?GRATIS PROEFLESNEEM CONTACT OP

 • Bepaal zelf je doelstellingen en niveau
 • Sporten in de buitenlucht, locatie in Den Haag
 • Volledige work-out, combinatie kracht en cardio
 • Persoonlijke aandacht van betrokken trainers
 • Diverse bootcamps & bootcamps op maat
 • Bedrijfsbootcamps en Kinderbootcamps
 • Ideaal voor organisaties en scholen

Bootcamp Den Haag

Verlies gewicht en verbeter je spierkracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen met een bootcamp in Den Haag. Train met je eigen lichaamsgewicht, verschillende attributen en hindernissen en behaal efficiënt en effectief je fitnessdoelstellingen, op een leuke en avontuurlijke manier, tijdens een uitdagende bootcamptraining. Train op je eigen niveau in de frisse buitenlucht op een locatie bij jou in de buurt in Den Haag.

Bootcamp Den Haag

Verlies gewicht en verbeter je spierkracht, snelheid, behendigheid en uithoudingsvermogen met een bootcamp in Den Haag. Train met je eigen lichaamsgewicht, verschillende attributen en hindernissen en behaal efficiënt en effectief je fitnessdoelstellingen, op een leuke en avontuurlijke manier, tijdens een uitdagende bootcamptraining. Train op je eigen niveau in de frisse buitenlucht op een locatie bij jou in de buurt in Den Haag.

Een Bootcamp die bij je past

Kies een training die bij je past. Losjes Events biedt een Stations training Bootcamp – een Bootcamp waarbij hardlopen wordt afgewisseld met krachtoefeningen. Ook kun je kiezen voor een Circuittraining Bootcamp – waarbij er op één locatie wordt getraind en je een circuit aflegt.

continue

Met een Boxing Bootcamp wordt er getraind met stoot- en traptechnieken. espreek samen met ons je doelstellingen, zodat we een bootcamp op maat in Den Haag voor je kunnen samenstellen.

Cardio- en krachttraining

Cardio- en krachttraining worden tijdens de bootcamps in Den Haag met elkaar afgewisseld. Deze manier van trainen maakt jouw work-out enorm efficiënt en help zowel de stressbestendigheid, spierkracht als conditie te verbeteren. Voel je fit en verhoog je energielevel. Doe mee met één van onze bootcamps in Den Haag.

Intervaltraining

Met intervaltraining, wat centraal staat binnen een bootcamp, kun je eenvoudig gewicht verliezen. Tweemaal intervaltraining per week kan zelfs effectiever zijn dan vier keer duurtraining. De combinatie van cardio- en krachttraining zorgt ervoor dat jouw work-out efficiënt en effectief is en je snel resultaten boekt.

Groepsgevoel met persoonlijke aandacht

Je traint tijdens onze bootcamp Den Haag in relatief kleine groepen. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Het trainen in een groep zorgt voor de juiste teamspirit en de nodige motivatie. Haal alles uit jezelf en je bootcamptraining in Den Haag.

Een Bootcamp Den Haag is…

 • Een goede manier om af te vallen (500-800 calorieën per les)
 • Een efficiënte en effectieve full-body training
 • Speels, spannend en effectief – sporten en spelen
 • Vernieuwend, leuk en avontuurlijk.
 • Sporten in de buitenlucht op een veelzijdige locatie
 • Een groepstraining, met veel persoonlijke begeleiding
 • Perfect om fit en sterk te worden

Locaties & tijden

Losjes Events biedt Bootcamps en diverse trainingen in Den Haag, maar ook door de rest van Nederland.

Vind hier een bootcamptraining bij jou in de buurt.

DE BOOTCAMPTRAINERS

Benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?
NEEM CONTACT OPVRAAG BROCHURE AAN

BOOTCAMP VAN LOSJES EVENTS

Samen met je kind dit sportieve avontuur aangaan? Wij bieden ook bootcamps speciaal voor ouder & kind in Den Haag. Voor bedrijven die in de vitaliteit van hun werknemers willen investeren bieden we bedrijfsbootcamps. Ook kun je bij ons terecht voor diverse sportieve Specials & Events, zoals een Bootcamp & Breakfast op het strand. Lees hier meer over het bootcamp aanbod van Losjes Events.

Losjes-Events biedt meer

Ben je benieuwd naar vitaliteitsprogramma’s of wil je meer weten over voeding? Je kunt ook hiervoor bij ons terecht. Ook bieden we Personal Training, helpen we je graag bij de organisatie van een bedrijfsevenement en bieden we meerdere workshops.