Menu

[sluiten]

Uitgebreid circuit en ontbijt!
Waar: Maanweg 174, Den Haag Wanneer: Zaterdag 1 augustus 2020 Tijd: 10:00 - 11:00 uur

We mogen officieel weer buiten trainen! Dit betekent dat het weer tijd is voor heerlijke workouts en nóg lekkerdere ontbijtjes. Sporten in de buitenlucht met zon en genoeg materialen voor een pittige workout!

We trainen op het terrein van Haagse Arc, waarbij de Multistation weer opgezet is om te zorgen voor veel variatie in de training: met materiaal dus!

Elke uitgebreide circuittraining van Losjes Events in samenwerking met Body Improve is een full-body workout bij Haagse Arc. Je werkt onder andere aan kracht, conditie, behendigheid en coördinatie. Je wordt fit voor de zomer van 2020.

Belangrijk: 
Het bedrag van 15,- is de betaling voor het ontbijt. Voor leden is de circuit training verder kostenloos. Non-leden betalen 7,50 extra voor de Bootcamp-les. Dit wordt ter plekken door middel van een Tikkie betaalt.

Het ontbijtbuffet van Haagse Arc is vers, biologisch en gigantisch lekker! Verwacht diverse broodsoorten en croissants, vleeswaren, kazen, jam, zoet beleg, yoghurt en cruesli en salades. De chefkok kookt live een eitje of pannenkoekje.

Aanmelden is verplicht. De training gaat door vanaf minimaal 5 personen. 

Adres: Maanweg 174, Den Haag (Haagse Arc)

Inschrijven

Kosten: €15,00 p.p Aantal personen
Inschrijven & afrekenen
Inschrijven & afrekenen