Menu

[sluiten]

Bootcamp Haagse Bos
Waar: Haagse Bos, Den Haag Wanneer: zaterdag 25 juni 2023 Tijd: 09:30 uur – 10:30 uur

Doe jij mee aan deze Bootcamp Special in het Haagse bos?
Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Oefeningen zijn aanpasbaar aan niveau.

Meedoen aan deze Special? Losjes All-In abonnementhouders doen gratis mee. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de Bootcamp Strippenkaart! Koop hier abonnement of strippenkaart.

Bij Losjes focussen we ons op een combinatie tussen sport en plezier. We zorgen ervoor dat jij je als sporter fit voelt en vooruitgang boekt, maar wel met plezier naar onze sportlessen gaat.

Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste techniek aanleert om blessures te voorkomen en zo efficiënt mogelijk progressie te maken. Bij Losjes sport je altijd in een (kleine) groep onder professionele begeleiding. Zowel krachtelementen als conditie, snelheid en behendigheid komen aan bod tijdens onze bootcamps. Tijdens deze training wordt dus niet alleen je algehele sportieve uithoudingsvermogen verbeterd, maar ook de vetverbranding enorm gestimuleerd door continue verandering van oefeningen en verschillende intervallen.

Alle oefeningen zijn volledig aanpasbaar op verschillende sportniveaus. We nemen de tijd om voldoende uitleg te geven, vragen te beantwoorden en natuurlijk te analyseren op welke manier jij de oefeningen doet.

Adres: Haagse Bos, Den Haag

Inschrijven

Kosten: €15,00 p.p Aantal personen
Inschrijven & afrekenen
Inschrijven & afrekenen